Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Re: Κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα
Ο Άγιος Παίσιος τα είπε και θα γίνουν. Από τους Ρώσους θα το φάνε το κεφάλι τους.
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- heavenandearth
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 1 φορά
Δηλώνει ο επικεφαλής σύμβουλος του Ερντογάν και προειδοποιεί την Αθήνα για τρομερές συνέπειες
«Αν η Ελλάδα τα βάλει με την Τουρκία θα είναι σαν μία μύγα να πολεμά έναν γίγαντα»
http://www.tanea.gr/news/politics/artic ... n-giganta/
«Αν η Ελλάδα τα βάλει με την Τουρκία θα είναι σαν μία μύγα να πολεμά έναν γίγαντα»
Αγαπάτε αλλήλους.
Ακόμα και να ίσχυε η ατάκα, δεν μας είπε το αποτέλεσμα (Δαβίδ-Γολιάθ).heavenandearth έγραψε:Δηλώνει ο επικεφαλής σύμβουλος του Ερντογάν και προειδοποιεί την Αθήνα για τρομερές συνέπειες
- Γιώργος1998
- 7
Η Ελλάδα έχει δεχτεί νομίζω αρκετές ταπεινώσεις απο την Τουρκία καιρός να απαντήσει ανάλογα.
- aposal
- 12
Η Ελλάδα, δυστυχώς, δεν διαθέτει πολιτικούς με ανάστημα, παρά μόνον "yes man". Την προσευχή μας πρέπει να κάνουμε στον Κύριό μας, συνεχώς, για να μας λυπηθεί και να βοηθήσει την Ελλάδα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- Μάνος
- 7
Όπως το λέτε κ.Πέτρο, Δαβίδ-Γολιάθ θα είναι η έκβαση.Πέτρος έγραψε:Ακόμα και να ίσχυε η ατάκα, δεν μας είπε το αποτέλεσμα (Δαβίδ-Γολιάθ).
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- Θεόδωρος22
- 8
Δυστυχώς τώρα η Τουρκία έχει πολιτικούς που είναι πατριώτες(για τα Τουρκικά συμφέροντα), που αγαπούν τη θρησκεία τους και που βγαίνουν μπροστά και η δική μας χώρα έχει αποτυχημένους κυβερνώντες εθνομηδεμιστες που ντρεπονται να κάνουν ακόμα και το σταυρό τους.Αυτή η σύγκριση δείχνει που καταλήξαμε σαν Ελλάδα.aposal έγραψε:Η Ελλάδα, δυστυχώς, δεν διαθέτει πολιτικούς με ανάστημα, παρά μόνον "yes man". Την προσευχή μας πρέπει να κάνουμε στον Κύριό μας, συνεχώς, για να μας λυπηθεί και να βοηθήσει την Ελλάδα.
- Μάνος
- 7
Πιο πολύ εθνικισμό και υποχρέωση από την καταπιεστική θρησκεία του Μουσουλμανισμού το κόβω εγώ. Το ότι εμείς έχουμε ξεφύγει, καλύτερα να το συγκρίνουμε με το Ορθόδοξο Χριστιανικό παράδειγμα, παρά με το Μουσουλμανικό.
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 362 φορές
Δυστυχώς αυτή ακριβώς η δημοσίευση Θεόδωρε, δείχνει πόσο επιφανειακά βλέπεις τα πράγματα. Λες " ο Ερντογάν είναι πατριώτης και πιστός μουσουλμάνος". Πολιτικός απατεώνας είναι, που εκμεταλλεύεται τις ευαισθησίες του Τουρκικού λαού, μόνο και μόνο για να ζει σαν σουλτάνος, αυτός και η οικογένεια του. Επειδή τα οικονομικά σκάνδαλα περίσσεψαν, φρόντισε να κάνει πραξικόπημα στον εαυτό του για να εξαφανίσει κάθε αντιπολιτευόμενη φωνή. Τέτοιους ηγέτες ονειρεύεσαι για τη χώρα μας; Έχουμε τέτοιους. Τον Τσίπρα και τον Καμμένο. Ο ένας το παίζει προοδευτικός και ο άλλος Χριστιανός και εθνικόφρων. Απατεώνες είναι και οι δύο. Μόνο τον εαυτό τους κοιτάζουν. Έχουν βάλει χέρι στην εκπαίδευση, στα ΜΜΕ, στη Δικαιοσύνη... προκειμένου να σβήσουν κάθε αντιπολιτευόμενη φωνή. Πόσο μοιάζουν αλήθεια με το σουλτάνο; Σύνελθε Θεόδωρε. Μάθε να βλέπεις πίσω από την επιφάνεια. Μάθε να βλέπεις την πραγματική ζωή μέσα από τα μάτια των Πατέρων της Εκκλησίας μας.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.