Anastasios68 έγραψε:Αναστάση μου και τον πατέρα Άβελ κατά κόσμο Αναστάσιο τον λένε!
Είμαστε δυο, είμαστε τρεις!

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Anastasios68 έγραψε:Αναστάση μου και τον πατέρα Άβελ κατά κόσμο Αναστάσιο τον λένε!
Είμαστε δυο, είμαστε τρεις!
Ο Κύριος να σε ευλογεί αδελφε μου πρώην συνονόματε!!! χαχαΑναστάσιος έγραψε:Πάτερ την ευλογία σας! Εξαιρετική η δημοσίευσή σας! Ευλογείτε πάτερ!
Μένεις και σε τοποθεσία με ωραίο Άγιο: Αγιος Εφραίμ της Ν. Μάκρης!!Αναστάσιος έγραψε:Anastasios68 έγραψε:Αναστάση μου και τον πατέρα Άβελ κατά κόσμο Αναστάσιο τον λένε!
Είμαστε δυο, είμαστε τρεις!Να ζήσουμε οι Αναστάσιοι! Εγώ προσωπικά είμαι πολύ περήφανος που το όνομά μου περιγράφει το σημαντικότερο γεγονός της Χριστιανικής Πίστης! Είμαι βεβαίως περήφανος και για τους Αγίους μας φυσικά! Άλλωστε είμαι γεννημένος ανήμερα του Αγίου Μελετίου!
Γεια σου αδελφέ μου Μάνο!! Τι κανεις; Τι λεει η ομορφη Κρήτη;Μάνος έγραψε:Πάτερ Άβελ την ευλογία σας! Έχω διαβάσει το κειμένο που περιγράφετε την μεταστροφή σας!
Ναι αδελφοί μου πολύ θα χαρώ να τα πουμε απο κοντά!!!!Anastasios68 έγραψε:Πατέρα μου όταν με τη Χάρη του Θεού πάτε στο Μοναστήρι σας, πρέπει οπωσδήποτε να οργανώσουμε ομαδικό προσκύνημα όσα δυνατόν περισσότερα από τα μέλη του φόρουμ!
Η Ορθοδοξία είναι χαρά, το γράφω τώρα γιατί βγαίνει από μέσα μου!