Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Αναζήτηση Γέροντα (Δίψα για Χριστό)
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- EmmanouilP
- 7
Re: Αναζήτηση Γέροντα (Δίψα για Χριστό)
Καλημέρα σε όλους,
Έχω πνευματικό τον οποίο αγαπώ και σέβομαι παρα πολύ.Απλα στην κατάσταση που είμαι λόγω της βαθιάς απελπισίας ελπίζω μόνο σε ένα θαυμα.Για αυτό σας είπα περί χαρισματικού γέροντος.Δεν ήθελα να εννοηθεί οτιδηποτε άλλο.
Έχω πνευματικό τον οποίο αγαπώ και σέβομαι παρα πολύ.Απλα στην κατάσταση που είμαι λόγω της βαθιάς απελπισίας ελπίζω μόνο σε ένα θαυμα.Για αυτό σας είπα περί χαρισματικού γέροντος.Δεν ήθελα να εννοηθεί οτιδηποτε άλλο.
"...ἡ τῶν ἀπηλπισμένων μόνη ἐλπίς, καί τῶν πολεμουμένων βοήθεια, ἡ ἑτοίμη ἀντίληψις τῶν εἰς σέ προστρεχόντων, καί πάντων τῶν Χριστιανῶν τό καταφύγιον...."EmmanouilP έγραψε:..........Απλα στην κατάσταση που είμαι λόγω της βαθιάς απελπισίας ελπίζω μόνο σε ένα θαυμα...........
- Μάνος
- 7
- Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές
Φοβερό άρθρο!
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
- EmmanouilP
- 7
Λόγια που δίνουν δύναμη.ευχαριστωΠέτρος έγραψε:"...ἡ τῶν ἀπηλπισμένων μόνη ἐλπίς, καί τῶν πολεμουμένων βοήθεια, ἡ ἑτοίμη ἀντίληψις τῶν εἰς σέ προστρεχόντων, καί πάντων τῶν Χριστιανῶν τό καταφύγιον...."EmmanouilP έγραψε:..........Απλα στην κατάσταση που είμαι λόγω της βαθιάς απελπισίας ελπίζω μόνο σε ένα θαυμα...........
- Μάνος
- 7
Γιάννη και Εμμανουήλ μακάρι πρώτα ο Θεός να βρείτε αυτό που ζητάτε! Δυστυχώς εγώ δεν ξέρω από Αθήνα για να βοηθήσω περαιτέρω!
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Αδελφέ μου η Παναγία είναι πρόσωπο υπαρκτό!EmmanouilP έγραψε:Λόγια που δίνουν δύναμη.ευχαριστωΠέτρος έγραψε:"...ἡ τῶν ἀπηλπισμένων μόνη ἐλπίς, καί τῶν πολεμουμένων βοήθεια, ἡ ἑτοίμη ἀντίληψις τῶν εἰς σέ προστρεχόντων, καί πάντων τῶν Χριστιανῶν τό καταφύγιον...."
- EmmanouilP
- 7
Το ξέρω αδελφέ μου.Η Παναγία με έχει βοηθήσει πολύ στο παρελθόν,και έχω πίστη πως θα το κάνει και τώρα.
- EmmanouilP
- 7
Να σαι καλά.Γνωριζεις σε κάποια άλλη περιοχή;Μάνος έγραψε:Γιάννη και Εμμανουήλ μακάρι πρώτα ο Θεός να βρείτε αυτό που ζητάτε! Δυστυχώς εγώ δεν ξέρω από Αθήνα για να βοηθήσω περαιτέρω!
Καλή Ανάσταση!
- EmmanouilP
- 7
Επίσης αν και μπορεί είναι εντελώς εκτός θέματος,γνωρίζει κανείς από εσάς κάποιον ψυχολόγο/ψυχίατρο που όμως να μην είναι άθεος όπως οι περισσότεροι;
- Μάνος
- 7
Αδελφέ μου δεν ξέρω για κάποια άλλη περιοχή. Μένω στην Κρήτη(Ηράκλειο) και φαντάζομαι είμαι λίγο "αποκομμένος από τα βόρειαEmmanouilP έγραψε:Να σαι καλά. Γνωριζεις σε κάποια άλλη περιοχή; Καλή Ανάσταση!