Αναστάσιος έγραψε:Μιας και κάνεις δεν ενδιαφέρθηκε για το σημερινό εορτολόγιο, σας το δίνω εγώ :

Μπράβο ρε Αναστάση!
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Αναστάσιος έγραψε:Μιας και κάνεις δεν ενδιαφέρθηκε για το σημερινό εορτολόγιο, σας το δίνω εγώ :
Ρε κορίτσι πλάκα έκανα, ειλικρινά. Μπορεί να είναι κακής ποιότητας, αλλά δυστυχώς τέτοιου είδος χιούμορ έχω. Με την Τούλα που ανέφερε ο Νίκος (ο Ζαρκ) έχουμε "πλακωθεί" και ηλεκτρονικά, αλλά και από κοντά καθότι έχουμε παρευρεθεί σε συναντήσεις μελών. Παραμένουμε όμως φίλοι μια δεκαετία τώρα.Valerie έγραψε:Εντάξει τότε, αν και δεν μπορώ να πω ότι πιστεύω ότι αστειευόσουν κι εντελώς. Ευχαριστώ.aposal έγραψε:Εάν μιλάς σοβαρά εγώ έχω να πω ότι δεν ενοχλήθηκα. Χιουμοριστική ήταν η δημοσίευσή μου. Αλλά ακόμη και να μην ήταν, οι κανονισμοί του φόρουμ κανονίζονται από τους διαχειριστές. Αλίμονο αν κάθε μέλος έδιωχνε ένα άλλο επειδή κάτι δεν του άρεσε!Valerie έγραψε:Για όσους ενοχλήθηκαν από τον (κατά τα άλλα χαριτωμένο) μακροσκελή διάλογο μεταξύ τριών ατόμων, αναλαμβάνω την ευθύνη, δεν ταιριάζει με το πνεύμα του παρόντος forum. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και μετρημένοι, νέοι και όσοι νιώθουν νέοι. Γιατί; Γιατί έτσι θέλει ο Απόστολος. Αποχωρώ λοιπόν. Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και για την προσευχή. Καλή συνέχεια.
Για τον κυρ Απόστολο δεν κάνει τίποτα!aposal έγραψε:Αναστάσιος έγραψε:Μιας και κάνεις δεν ενδιαφέρθηκε για το σημερινό εορτολόγιο, σας το δίνω εγώ :![]()
Μπράβο ρε Αναστάση!
Μετά απ' το "ρε κορίτσι" θα σας λατρέψει το "κορίτσι"!aposal έγραψε:Ρε κορίτσι πλάκα έκανα, ειλικρινά. Μπορεί να είναι κακής ποιότητας, αλλά δυστυχώς τέτοιου είδος χιούμορ έχω. Με την Τούλα που ανέφερε ο Νίκος (ο Ζαρκ) έχουμε "πλακωθεί" και ηλεκτρονικά, αλλά και από κοντά καθότι έχουμε παρευρεθεί σε συναντήσεις μελών. Παραμένουμε όμως φίλοι μια δεκαετία τώρα.Valerie έγραψε:Εντάξει τότε, αν και δεν μπορώ να πω ότι πιστεύω ότι αστειευόσουν κι εντελώς. Ευχαριστώ.aposal έγραψε: Εάν μιλάς σοβαρά εγώ έχω να πω ότι δεν ενοχλήθηκα. Χιουμοριστική ήταν η δημοσίευσή μου. Αλλά ακόμη και να μην ήταν, οι κανονισμοί του φόρουμ κανονίζονται από τους διαχειριστές. Αλίμονο αν κάθε μέλος έδιωχνε ένα άλλο επειδή κάτι δεν του άρεσε!
Ένας άλλος όταν με διάβαζε με είχε πλάσει σαν τον Κολοκοτρώνη, με μουστάκι και γιαταγάνι, έτοιμο να σφάξει τον άπιστο.
Δεν είμαι έτσι και αυτό είναι το μείον της ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Έχει το καλό ότι μπορεί και μας ενώνει ενώ είμαστε σε απομακρυσμένες περιοχές, αλλά επ' ουδενί δεν αντικαθιστά την ολοκληρωμένη, προσωπική επικοινωνία.
Σε κάθε περίπτωση είμαι πολύ πιο αμαρτωλός απ' όλους σας για να σας κρίνω και πολύ περισσότερο για να σας κατακρίνω. Εδώ μέσα ανταλλάσσουμε απόψεις, αλλά κανείς μας δεν δικαιούται να λέει ότι είναι ο μόνος που κατέχει την αλήθεια. Μόνον ο Χριστός.
Εγώ πάντως πάντως από την πρώτη στιγμή κατάλαβα το χιούμορ σας, γενικά στο φόρουμ, γιατί μου αρέσει και μένα να κάνω κάτι τέτοια αστείαaposal έγραψε: Ρε κορίτσι πλάκα έκανα, ειλικρινά. Μπορεί να είναι κακής ποιότητας, αλλά δυστυχώς τέτοιου είδος χιούμορ έχω. Με την Τούλα που ανέφερε ο Νίκος (ο Ζαρκ) έχουμε "πλακωθεί" και ηλεκτρονικά, αλλά και από κοντά καθότι έχουμε παρευρεθεί σε συναντήσεις μελών. Παραμένουμε όμως φίλοι μια δεκαετία τώρα.
Ένας άλλος όταν με διάβαζε με είχε πλάσει σαν τον Κολοκοτρώνη, με μουστάκι και γιαταγάνι, έτοιμο να σφάξει τον άπιστο.
Δεν είμαι έτσι και αυτό είναι το μείον της ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Έχει το καλό ότι μπορεί και μας ενώνει ενώ είμαστε σε απομακρυσμένες περιοχές, αλλά επ' ουδενί δεν αντικαθιστά την ολοκληρωμένη, προσωπική επικοινωνία.
Σε κάθε περίπτωση είμαι πολύ πιο αμαρτωλός απ' όλους σας για να σας κρίνω και πολύ περισσότερο για να σας κατακρίνω. Εδώ μέσα ανταλλάσσουμε απόψεις, αλλά κανείς μας δεν δικαιούται να λέει ότι είναι ο μόνος που κατέχει την αλήθεια. Μόνον ο Χριστός.
Συμφωνώ κι επαυξάνω! Εμείς οι black χιουμορίστες το χουμε αυτό!!!Μάνος έγραψε:Εγώ πάντως πάντως από την πρώτη στιγμή κατάλαβα το χιούμορ σας, γενικά στο φόρουμ, γιατί μου αρέσει και μένα να κάνω κάτι τέτοια αστείαaposal έγραψε: Ρε κορίτσι πλάκα έκανα, ειλικρινά. Μπορεί να είναι κακής ποιότητας, αλλά δυστυχώς τέτοιου είδος χιούμορ έχω. Με την Τούλα που ανέφερε ο Νίκος (ο Ζαρκ) έχουμε "πλακωθεί" και ηλεκτρονικά, αλλά και από κοντά καθότι έχουμε παρευρεθεί σε συναντήσεις μελών. Παραμένουμε όμως φίλοι μια δεκαετία τώρα.
Σε κάθε περίπτωση είμαι πολύ πιο αμαρτωλός απ' όλους σας για να σας κρίνω και πολύ περισσότερο για να σας κατακρίνω. Εδώ μέσα ανταλλάσσουμε απόψεις, αλλά κανείς μας δεν δικαιούται να λέει ότι είναι ο μόνος που κατέχει την αλήθεια. Μόνον ο Χριστός.![]()
. Το ρε κορίτσι μου θυμίζει το ρε παιδί που έλεγε ο Άγιος Παίσιος σε διάφορους που τον επισκέπτονταν, τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει από μαρτυρίες προσκυνητών
Καλώς την γλυκούλα μου! Από τον τρόπο που με φώναξες καταλαβαίνω πολλά! Απ' την αρχή σε έκοψα! Τι είμαι τέλος πάντων!!!Valerie έγραψε:Απόστολε, δεκτή η συγγνώμη.
Τασούλη, το κορίτσι εκτός εισαγωγικών. Δεν είμαι η θείτσα που φαντάζεσαι, σε βεβαιώνω. Και σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ευγενικό.
Πάντως όπως κι αν σε φώναξα, με το που σε φώναξα, ήρθες...Αναστάσιος έγραψε:Καλώς την γλυκούλα μου! Από τον τρόπο που με φώναξες καταλαβαίνω πολλά! Απ' την αρχή σε έκοψα! Τι είμαι τέλος πάντων!!!Valerie έγραψε:Απόστολε, δεκτή η συγγνώμη.
Τασούλη, το κορίτσι εκτός εισαγωγικών. Δεν είμαι η θείτσα που φαντάζεσαι, σε βεβαιώνω. Και σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ευγενικό.![]()
![]()
Εμ τι περίμενες! Την εισαγωγή όπως ήταν αναμενόμενο δεν την σχολίασες! Εγώ, είμαι εγώ!Valerie έγραψε:Πάντως όπως κι αν σε φώναξα, με το που σε φώναξα, ήρθες...Αναστάσιος έγραψε:Καλώς την γλυκούλα μου! Από τον τρόπο που με φώναξες καταλαβαίνω πολλά! Απ' την αρχή σε έκοψα! Τι είμαι τέλος πάντων!!!Valerie έγραψε:Απόστολε, δεκτή η συγγνώμη.
Τασούλη, το κορίτσι εκτός εισαγωγικών. Δεν είμαι η θείτσα που φαντάζεσαι, σε βεβαιώνω. Και σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ευγενικό.![]()
![]()