Πέστα βρε Αναστάση μου, μη τα λέω όλα εγώΑναστάσιος έγραψε:Το ''νέους'' δεν το σχολιάζω! Οι άντρες είμαστε νέοι μέχρι τα 60+aposal έγραψε:Υπάρχουν και τα smartphones για εσάς τους νέους...

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Πέστα βρε Αναστάση μου, μη τα λέω όλα εγώΑναστάσιος έγραψε:Το ''νέους'' δεν το σχολιάζω! Οι άντρες είμαστε νέοι μέχρι τα 60+aposal έγραψε:Υπάρχουν και τα smartphones για εσάς τους νέους...
Η αλήθεια να λέγεται αγαπητέ κύριε Αναστάσιε!!!Anastasios68 έγραψε:Πέστα βρε Αναστάση μου, μη τα λέω όλα εγώΑναστάσιος έγραψε:Το ''νέους'' δεν το σχολιάζω! Οι άντρες είμαστε νέοι μέχρι τα 60+aposal έγραψε:Υπάρχουν και τα smartphones για εσάς τους νέους...![]()
![]()
Ωχ! Πέσαμε σε spasiklaki!Αναστάσιος έγραψε:Είμεθα και νομοταγείς μαθητές κυρ Απόστολε!aposal έγραψε:Υπάρχουν και τα smartphones για εσάς τους νέους...Τα καμάρια των καθηγητών δεν κουβαλάνε κινητά στο σχολείο
![]()
![]()
Θα σου απαντήσω όταν τα πιάσω!Αναστάσιος έγραψε:Το ''νέους'' δεν το σχολιάζω! Οι άντρες είμαστε νέοι μέχρι τα 60+aposal έγραψε:Υπάρχουν και τα smartphones για εσάς τους νέους...
Περίεργο, γιατί στο δημοτικό τα κουβαλάνε. Για πέμπτη και έκτη δημοτικού μιλάω!!!Αναστάσιος έγραψε:Είμεθα και νομοταγείς μαθητές κυρ Απόστολε!aposal έγραψε:Υπάρχουν και τα smartphones για εσάς τους νέους...Τα καμάρια των καθηγητών δεν κουβαλάνε κινητά στο σχολείο
![]()
![]()
Καλησπέρα κι από μένα! Απόστολε, είμεθα σε μια ηλικία που η μνήμη δεν είναι και το πιο δυνατό σημείο μας. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα!!!aposal έγραψε:Καλησπέρα!
(παραλίγο να το ξεχάσω...)
Άντε πάλι! Κυρία Φωτεινή! Έχετε την ηλικία της μητέρας μου! Στην Αρχαία Ελλάδα ηλικιωμένοι θεωρούνταν αυτοί που έφταναν τα 30. Τώρα θεωρούνται αυτοί που φτάνουν τα 70+. No worries!!!Φωτεινή έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα! Απόστολε, είμεθα σε μια ηλικία που η μνήμη δεν είναι και το πιο δυνατό σημείο μας. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα!!!aposal έγραψε:Καλησπέρα!
(παραλίγο να το ξεχάσω...)
Οι άλλοι μαθητές ναι! Εγώ δεν το κουβαλάω όχι γιατί θέλω να το "παίξω υπεράνω" αλλά για διάφορους άλλους λόγους όπως π.χ για να μην το κλέψουν ή για να μην το χάσω. Άλλωστε, αφού ο λυκειάρχης είπε ξεκάθαρα ότι απαγορεύονται. Αυτό και μόνο για μένα αρκεί!Φωτεινή έγραψε:Περίεργο, γιατί στο δημοτικό τα κουβαλάνε. Για πέμπτη και έκτη δημοτικού μιλάω!!!Αναστάσιος έγραψε:Είμεθα και νομοταγείς μαθητές κυρ Απόστολε!aposal έγραψε:Υπάρχουν και τα smartphones για εσάς τους νέους...Τα καμάρια των καθηγητών δεν κουβαλάνε κινητά στο σχολείο
![]()
![]()
Σιγά μη το πιστέψουμε για μαθητές λυκείου πως δεν έχουν κινητά μαζί τους!!!