Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!

Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα

Αρχονταρίκι - Members Area

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge

Άβαταρ μέλους
Μάνος
7
Έλαβε ευχαριστία: 4 φορές

Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα

Δημοσίευση από Μάνος »

Ευχαριστώ αδελφέ και όλους όσους ευχήθηκαν! Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να έχουμε!
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Άβαταρ μέλους
aposal
12

Δημοσίευση από aposal »

Αναστάσιος έγραψε:
aposal έγραψε:Παρακαλώ κάποιοι νεαροί να αλλάξουν χρώμα γραμματοσειράς για να μην υπάρχει κίνδυνος συγχύσεως με απόψεις (σοφές) άλλων...
Η σωστή έκφραση της επιθυμίας σας :

Κάποιοι όμορφοι, καλοί, εύγλωττοι και... και... και... νεαροί να αλλάξουν χρώμα γραμματοσειράς για να μην υπάρχει κίνδυνος συγχύσεως με απόψεις (σοφές) άλλων (φοβερών :mrgreen:)...

Δηλαδή κάτι σαν "Δεν θα ξανά αντιμιλήσω στην όμορφη και έξυπνη δασκάλα μου" όπως λέγανε στο Δημοτικό. :mrgreen:
Πεσ' το κι έτσι!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Δημοσίευση από Αναστάσιος »

aposal έγραψε:
Αναστάσιος έγραψε:
aposal έγραψε:Παρακαλώ κάποιοι νεαροί να αλλάξουν χρώμα γραμματοσειράς για να μην υπάρχει κίνδυνος συγχύσεως με απόψεις (σοφές) άλλων...
Η σωστή έκφραση της επιθυμίας σας :

Κάποιοι όμορφοι, καλοί, εύγλωττοι και... και... και... νεαροί να αλλάξουν χρώμα γραμματοσειράς για να μην υπάρχει κίνδυνος συγχύσεως με απόψεις (σοφές) άλλων (φοβερών :mrgreen:)...

Δηλαδή κάτι σαν "Δεν θα ξανά αντιμιλήσω στην όμορφη και έξυπνη δασκάλα μου" όπως λέγανε στο Δημοτικό. :mrgreen:
Πεσ' το κι έτσι!
Οκ.
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Άβαταρ μέλους
nickzark
12
Έχει ευχαριστήσει: 5 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 16 φορές

Δημοσίευση από nickzark »

Είναι τιμή μου να υπηρετώ Αυτόν τον Αρχηγό που μας αγαπάει.Στη Χημεία, Αυτός μετέτρεψε το νερό σε κρασί..(Κατά Ιωάννη 2. 1-11)Στη Βιολογία, γεννήθηκε χωρίς να έχει συλληφθεί στη κοιλία της μητέρας Του με τον φυσικό τρόπο..(Κατά Ματθαίον 1. 18-25)Στη Φυσική, διέψευσε το νόμο της βαρύτητας, όταν περπάτησε πάνω στα κύματα και όταν ανελήφθη στους ουρανούς..(Κατά Μάρκον 6. 49-51 )Στην Οικονομία, απέρριψε τη θεωρία των Μαθηματικών όταν ταΐσε 5.000 άτομα έχοντας μόνο πέντε άρτους και δύο ψάρια και στο τέλος ακόμα περίσσεψαν και δώδεκα κοφίνια γεμάτα..(Κατά Ματθαίον 14. 17-21)Στην Ιατρική, θεράπευσε αρρώστους, παράλυτους και τυφλούς χωρίς να τους χορηγήσει κανένα φάρμακο. (Κατά Ματθαίον 9.19-22 & Κατά Ιωάννη 9. 1-15)Η Ιστορία μίλησε για Αυτόν πριν και μετά από Αυτόν.Αυτός είναι το Άλφα και το Ωμέγα, η αρχή και το τέλος.Αυτός ονομάσθηκε Θαυμαστός, Σύμβουλος, Άρχοντας Ειρήνης, Βασιλιάς των Βασιλιάδων και Κύριος των Κυρίων. (Ησαΐας 9. 6)Καθώς είναι γραμμένο στην Βίβλο ότι κανένας δεν φτάνει στον Πατέρα τον ουράνιο παρά μονάχα δια μέσω Αυτού. Αυτός είναι η μόνη οδός (Κατά Ιωάννη 14.6)Επομένως.... Ποιός είναι Αυτός ?Αυτός είναι ο Κύριος , ο Ιησούς Χριστός.Οι οφθαλμοί που διαβάζουν αυτό το μήνυμα δεν θέλουν φοβηθεί το κακό. Το χέρι που θα στείλει αυτό το μήνυμα δεν εργάσθηκε ματαίως. Το πιο Ισχυρό πρόσωπο στην Ιστορία όλου του κόσμου ήταν ο Χριστός. Αυτός δεν είχε δούλους και παρόλα αυτά τον καλούσαν Κύριο. Δεν είχε κανέναν τίτλο σπουδών και ωστόσο τον αποκαλούσαν Διδάσκαλο. Δεν είχε φάρμακα αλλά τον καλούσαν Γιατρό ψυχών και σωμάτων. Δεν είχε στρατό κι όμως οι βασιλιάδες τον φοβόντουσαν. Δεν νίκησε ποτέ στρατιωτικές μάχες και παρόλα αυτά κατέκτησε τον κόσμο. Δεν διέπραξε κάποιο έγκλημα κι όμως σταυρώθηκε. Ετάφη και παρόλα αυτά ζει. Είναι τιμή μου να υπηρετώ Αυτόν τον Αρχηγό που μας αγαπάει.
Απο πατερ Αναστασιο Κοντολεων
«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Ό, τι καλύτερο έχω διαβάσει! Ευχαριστούμε πολύ κύριε Νίκο που το μοιραστήκατε μαζί μας! Μέγας Είσαι Κύριε και Θαυμαστά τα Έργα Σου!!!!!!!!!
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Άβαταρ μέλους
Αναστάσιος
Διαχειριστής
7

Καλησπέρα αδελφοί μου καλό μεσημέρι Παρασκευής, καλή όρεξη και καλό Παρασκευοσαββατοκύριακο να έχουμε!!!! Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο θέλετε γιατί από Δευτέρα δεν...
Άβαταρ μέλους
Μάνος
7

Δημοσίευση από Μάνος »

Εκπληκτικό κ.Νίκο!
Ἀπὸ τῶν πολλῶν μου ἁμαρτιῶν, ἀσθενεῖ τὸ σῶμα, ἀσθενεῖ μου καὶ ἡ ψυχή· (Άξιον εστίν)
Άβαταρ μέλους
nickzark
12
Έχει ευχαριστήσει: 5 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 16 φορές

Δημοσίευση από nickzark »

Χαιρομαι που σας αρεσε παιδια. Δεν ειναι δικο μου οπως γραφω κατω . Αλλα το ειδα απο εναν ιερεα και εγω. Απλα ειπα να το μοιραστω μαζι σας
«Νικηφόρου Ὁσίου, τοῦ λεπροῦ τὰ παλαίσματα,καὶ τὴν ἐν ἀσκήσει ἀνδρείαν, κατεπλάγησαν Ἄγγελοι ὡς ἄλλος γὰρ Ἰὼβ τὰ ἀλγεινά, ὑπέμεινε δοξάζων τὸν Θεόν.... »
Άβαταρ μέλους
Μάνος
7

Δημοσίευση από Μάνος »

Καλά κάνατε!
Άβαταρ μέλους
aposal
12

Δημοσίευση από aposal »

Μπράβο Νίκο!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχονταρίκι - Members Area”