Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Ας γνωριστούμε καλύτερα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- aposal
- 12
Re: Ας γνωριστούμε καλύτερα
Μάλιστα!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 447 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του φόρουμ φαίνεται το εκάστοτε τελευταίο νέο μέλοςaposal έγραψε:Πώς τα έμαθες;

«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 447 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Με την ευκαιρία, να καλωσορίσω κι εγώ από την πλευρά μου τον Θεόδωρο!
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Exactly!Anastasios68 έγραψε:Στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του φόρουμ φαίνεται το εκάστοτε τελευταίο νέο μέλοςaposal έγραψε:Πώς τα έμαθες;
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
- aposal
- 12
Καλώς ήρθατε καινούριοι στην παρέα μας!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Pas toujours.Πέτρος έγραψε:C' est discutable!Αναστάσιος έγραψε:Όποιος έχει μάτια βλέπει.
(δεν γνωρίζω γαλλικά).
«Εγώ ειμί το φως του κόσμου ο ακολουθών εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία αλλ΄ έξει το φως της ζωής...»
Τα πιο θερμά μου χαιρετίσματα σε όλη την παρέα και σε κάθε αδερφό και αδερφή.Με λένε Ανδρέα είμαι καινούργιο μέλος εδώ.Το φορουμ εδώ το βρήκα αφού άρχισα να παρακολουθώ βίντεο και.ιστορίες του πατρός Γκιουζελη.Είμαι ήδη μέλος σε αγγλόφωνα και ξενόγλωσσα Ορθόδοξα φόρουμ και αυτό εδώ είναι το πρωτορ ελληνόφωνο που βρίσκω.Οσον αφορά εμένα είμαι 19 ετών,φοιτητής και προέρχομαι από οικογένεια Ορθόδοξη σχετικά κοντά στην εκκλησία και έχω και συγγενή μου που διαμένει μόνιμα πλέον στην Ιερουσαλήμ(την οποία είχα ευλογία να επισκεφτώ κατά το.περσινό ταξίδι μου στους Αγίους Τόπους μία εμπειρία που θέλω σύντομα να επαναλάβω).
- aposal
- 12
Καλώς ήρθες Ανδρέα στην παρέα μας!
- Αναστάσιος
- Διαχειριστής
- 7
Καλώς μάς ήρθες Ανδρέα και καλή διαμονή! Εγώ είμαι ο Αναστάσιος, 16 ετών, μαθητής Β' Λυκείου.Ανδρεας έγραψε:Τα πιο θερμά μου χαιρετίσματα σε όλη την παρέα και σε κάθε αδερφό και αδερφή.Με λένε Ανδρέα είμαι καινούργιο μέλος εδώ.Το φορουμ εδώ το βρήκα αφού άρχισα να παρακολουθώ βίντεο και.ιστορίες του πατρός Γκιουζελη.Είμαι ήδη μέλος σε αγγλόφωνα και ξενόγλωσσα Ορθόδοξα φόρουμ και αυτό εδώ είναι το πρωτορ ελληνόφωνο που βρίσκω.Οσον αφορά εμένα είμαι 20 ετών,φοιτητής και προέρχομαι από οικογένεια Ορθόδοξη σχετικά κοντά στην εκκλησία και έχω και συγγενή μου που διαμένει μόνιμα πλέον στην Ιερουσαλήμ(την οποία είχα ευλογία να επισκεφτώ κατά το.περσινό ταξίδι μου στους Αγίους Τόπους μία εμπειρία που θέλω σύντομα να επαναλάβω).