Μιχάλη βάζεις δύο θέματα ταυτόχρονα. Το ένα, τα όνειρα, έχει σχέση μ' αυτό το θέμα, και το άλλο αφορά τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού μας.
Για τα όνειρα έχουμε πει και σ' αυτό το θέμα και αλλού, ότι είναι έξω από τον έλεγχο του νου μας και γι αυτό δεν έχουμε άμεση πνευματική ευθύνη. Έχουμε όμως έμμεση για τις εικόνες που αφήνουμε να αποθηκεύονται στη μνήμη μας και για τις κρυφές μας σκέψεις, που αφήσαμε χωρίς αντίλογο. Γι αυτό καλά είναι να συζητάμε με τον Πνευματικό μας, οτιδήποτε αισθανόμαστε, ότι μπορεί να είναι πνευματικά περίεργο σε σχέση με τα όνειρά μας.
Όσον αφορά τη λειτουργία του σώματος μας, όσο είμαστε σ' αυτό τον κόσμο υποκείμεθα στους νόμους της φύσης και δεν έχουμε γι αυτό εμείς ευθύνη. Ο έλεγχος του σώματος αναφέρεται σ' εκείνα που μπορούμε να ελέγξουμε, όχι σ' εκείνα που δεν μπορούμε.
Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Ονείρωξη
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Re: Ονείρωξη
Θα το διαβάσω ΕυχαριστώΠέτρος έγραψε:Έχει όμως πολύ ωραίες ευχές για τους νυχτερινούς πειρασμούς.