Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!

Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα

Αρχονταρίκι - Members Area

Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge

Άβαταρ μέλους
aposal
12

Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα

Δημοσίευση από aposal »

Καληνύχτα! Αύριο ξημερώνει άλλη μία ημέρα Κυρίου!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Άβαταρ μέλους
ΦΩΤΗΣ
12

Δημοσίευση από ΦΩΤΗΣ »

Καληνύχτα φίλε Αποστόλε,καληνύχτα σε όλους.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
Άβαταρ μέλους
minos
12

Δημοσίευση από minos »

Καλημέρα σε όλους.
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΠΤΙΝΑ

ΚΥΡΙΕ, βοήθησε με να αντιμετωπίσω με ψυχική γαλήνη όλα όσα θα μου φέρει ή σημερινή ήμερα. Βοήθησέ με να παραδοθώ ολοκληρωτικά στο άγιο θέλημα Σου.

Στην κάθε ώρα αυτής της ημέρας φώτιζε με και δυνάμωνε με για το κάθε τι.
Όποιες ειδήσεις κι αν λάβω στο διάστημα της σημερινής ημέρας, δίδαξε με να τις δεχθώ με ηρεμία και με την πεποίθησι ότι προέρχονται από το άγιο θέλημα Σου.

Καθοδήγησε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου σε όλα τα έργα μου και τα λόγια μου.

Σ' όλες τις απρόοπτες περιστάσεις μη με αφήσεις να ξεχάσω, ότι τα πάντα προέρχονται από Σένα.

Δίδαξε με να συμπεριφέρομαι σε κάθε μέλος της οικογενείας μου με ευθύτητα και σύνεση, ώστε να μην συγχύσω και στενοχωρήσω κανένα.

ΚΥΡΙΕ, δος μου την δύναμη να υποφέρω τον κόπο και όλα τα γεγονότα της ημέρας αυτής καθ' όλη την διάρκεια της.

Καθοδήγησε την θέλησή μου και δίδαξε με να προσεύχομαι, να πιστεύω, να υπομένω, να συγχωρώ και να αγαπώ.

ΑΜΗΝ.
"ου κατώκει εν μέσω της οικίας μου ποιών υπερηφανίαν"
Άβαταρ μέλους
ΦΩΤΗΣ
12

Δημοσίευση από ΦΩΤΗΣ »

Καλημέρα φίλε μου Νίκο,καλημέρα σε όλο τον κόσμο και καλή κυριακή να έχουμε.
Κύριε είσαι παντογνώστης. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι Σε αγαπώ. Αξίωσέ με να Σε υπηρετώ με αφοσίωση και με αγάπη μέχρι την τελευταία μου αναπνοή.
Άβαταρ μέλους
Νίκος
Διαχειριστής
12
Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 362 φορές

Δημοσίευση από Νίκος »

Νίκος έγραψε:Αγαπητοί αδελφοί, τέλος και τω Θεώ Δόξα.

Η μεταφορά των δημοσιεύσεων τελείωσε και το forum από σήμερα με τη βοήθεια του Θεού λειτουργεί στο νέο του σπίτι κανονικά.

Το μόνο που απομένει είναι να ειδοποιηθούν και τα υπολοιπα (περίπου 200) παλιά μέλη για τη μετακόμιση.

Όλα τα μέλη μπορούν από σήμερα να αλλάξουν τους κωδικούς τους και να βάλουν όποιους επιθυμούν. Αν κάποια στιγμή ξεχάσετε τον κωδικό σας το forum έχει διαδικασία, που σας επιτρέπει να αλλάξετε ξανά τον κωδικό σας και να ξαναμπείτε.

Αν κάποιοι αποφασίσουν ν΄αφήσουν τους κωδικούς τους όπως είναι δεν υπάρχει πρόβλημα, επειδή τους γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι, οι Διαχειριστές και όσα μέλη ασχολήθηκαν μέ την μεταφορά (2-3).

Ο Γιάννης (johnge) μες την ευκαιρία της μεταφοράς πήρε προαγωγή σε Διαχειριστή και δεν υπάρχει κανείς λόγος ανάκλησης της προσγωγής του. Συγχαρητήρια Γιάννη και σιδεροκέφαλος.

Έτσι η Ομάδα Διαχείρισης είναι 4μελής: Νίκος, Τάσος, Αχιλλέας και Γιάννης.

Σύντομα ο Τάσος θα βελτιώσει και την εμφάνιση της σελίδας εισόδου στο http://www.orthodoxos.com.gr . Για το περιεχόμενο της σελίδας αυτής θέλουμε ν' ακούσουμε και τις δικές σας προτάσεις.
Καλημέρα Στάθη, Φώτη και σε όλη την παρέα.

Σήμερα είναι ημέρα εορτάσιμη, των επίσημων εγκαινίων του νέου μας forum καλούμε όλα τα μέλη να περάσουν για ένα χαιρετισμό. Προσφέρουμε (ηλεκτρονικό) καφέ και γλυκό :) .

Εικόνα
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Άβαταρ μέλους
Φοιτητής
12

Δημοσίευση από Φοιτητής »

Αυτά είναι!

Χεχε, παιδιά καλή εβδομάδα, πολύ καλή και όμορφη να είναι.

Έχει γλυκάνει ο καιρός, ας κλείσουμε τις τηλεοράσεις, ας ανοίξουμε κανένα βιβλίο, ας μαζευτούμε σε όμορφες χριστιανικές ή καλοπροαίρετες παρέες και ας περάσουμε όμορφα!

:) καλή δύναμη και δόξα τω Θεώ σε κάθε δυσκολία!
Άβαταρ μέλους
Νίκος
Διαχειριστής
12
Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
Έλαβε ευχαριστία: 362 φορές

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλό μεσημέρι Γιάννη.

Τώρα μη σου κόψουμε την όρεξη με το γλυκό :D . Φάε πρώτα μεσημεριανό και τρως το γλυκό ύστερα.
Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Άβαταρ μέλους
aposal
12

Δημοσίευση από aposal »

Δόξα σοι ο Θεός!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Άβαταρ μέλους
minos
12

Δημοσίευση από minos »

Εύχομαι να έχετε την ευλογία Του Θεού και τα μέλη να αυξάνονται και να πληθαίνουν σαν την άμμο της θαλάσσης.

Ο Γιάννης ειναι ενα εξαιρετικό παιδί και μπράβο για την προαγωγή του, Νικο μην ξεχάσεις τον βουρδουνάρη να τον κάνεις συντονιστή στο αρχονταρίκι, καθώς είναι ο χώρος του. ;)
"ου κατώκει εν μέσω της οικίας μου ποιών υπερηφανίαν"
Άβαταρ μέλους
Ελένη
12

Δημοσίευση από Ελένη »

Καλησπέρα αδέλφια μου καλά :D Σήμερα έχω ανείπωτη χαρά :D να μη με βασκάνει ο καλός μου αδελφός Απόστολος :lol: και έτσι θα είναι πηγαίες οι ευχές μου για ένα ευλογημένο forum, με εποικοδομητικές και ωφέλιμες συζητήσεις, με μπόλικη κατά Χριστόν αγάπη και θέρμη για πνευματική εξέλιξη :D

Θα μου επιτρέψετε να φάω όλα τα γλυκά γιατί πέφτει και το σάκχαρο :lol: :lol: :lol: Έβαλες αδελφέ μου Νίκο και ωραία φωτογραφία!!!

Ο Χριστός και η Παναγιά πάντα μαζί μας :D
Επείνασα γαρ και εδώκατέ μοι φαγείν, εδίψησα και εποτίσατέ με, ξένος ήμην και συνηγάγετέ με, γυμνός και περιεβάλετέ με, ησθένησα και επεσκέψασθέ με, εν φυλακή ήμην και ήλθατε πρός με.

Κατά Ματθαίον κε’ 35-37
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αρχονταρίκι - Members Area”