Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Μέτριο αδελφέ μου Νικόλα
σε παρακαλώ να τον φτιάξεις αν και με τόσα γλυκά
θα πρεπε σκέτο
Ε, λοιπόν καλά μου αδέλφια, όταν αντιλαμβάνεσαι την Πρόνοια Του Θεού νομίζω διαλύεσαι, γι' αυτό και νομίζω ότι δε μας αφήνει ορισμένους ο Θεός να τη διαννοηθούμε πλήρως..... Θα σπάσουμε σα κλαράκια..... Λίγο άσχετο αλλά είπαμε, έχω ανείπωτη χαρά σήμερα..... Να με συμπαθάτε και να νιώσετε τέτοια χαρά και εσείς εύχομαι ολόψυχα

Ε, λοιπόν καλά μου αδέλφια, όταν αντιλαμβάνεσαι την Πρόνοια Του Θεού νομίζω διαλύεσαι, γι' αυτό και νομίζω ότι δε μας αφήνει ορισμένους ο Θεός να τη διαννοηθούμε πλήρως..... Θα σπάσουμε σα κλαράκια..... Λίγο άσχετο αλλά είπαμε, έχω ανείπωτη χαρά σήμερα..... Να με συμπαθάτε και να νιώσετε τέτοια χαρά και εσείς εύχομαι ολόψυχα

Επείνασα γαρ και εδώκατέ μοι φαγείν, εδίψησα και εποτίσατέ με, ξένος ήμην και συνηγάγετέ με, γυμνός και περιεβάλετέ με, ησθένησα και επεσκέψασθέ με, εν φυλακή ήμην και ήλθατε πρός με.
Κατά Ματθαίον κε’ 35-37
Κατά Ματθαίον κε’ 35-37
- Achilleas
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 2 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 10 φορές
Αυτή την ώρα, που πίνω (κυριολεκτικά) τον απογευματινό καφέ μπροστά στον Υπολογιστή μου και τρώγοντας λουκουμάκι, εύχομαι στην υγειά του νέου μας Forum, να στεργιώσει και να υπάρχει για πολλά-πολλά χρόνια! 

Μακάριοι οι πραείς, ότι αυτοί κληρονομήσουσι την γην.
Καλησπέρα σε όλες κ όλους τους Φίλους!!! Γιατί χρειάζεται κάθε φορά που προσπαθώ να μπω καινούργιο Κωδικό;
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 447 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα σε όλες και όλους.
Νικηφόρε, δεν το γνωρίζω το θέμα αυτό. Κανονικά θα έπρεπε να μπαίνεις με τον ίδιο κωδικό πάντα. Μήπως ο Νίκος έχει βάλει το...ποντίκι του;
Νικηφόρε, δεν το γνωρίζω το θέμα αυτό. Κανονικά θα έπρεπε να μπαίνεις με τον ίδιο κωδικό πάντα. Μήπως ο Νίκος έχει βάλει το...ποντίκι του;

«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Καλό βράδυ Αναστάσιε... κάθε φορά που προσπαθώ να μπω με τον κωδικό που παίρνω από το e-mail, θεωρεί τον κωδικό μη αναγνωρίσιμο... κ παίρνω καινούργιο...Anastasios68 έγραψε:Καλησπέρα σε όλες και όλους.
Γεια σας κι απο μενα,ευχαριστω το διαχειριστη για την ενημερωση που μου εκανε για την αναβαθμιση του φορουμ,καλοριζικο λοιπον κι ευλογημενο...
Λογω αυξημενων οικογενειακων υποχρεωσεων απεχω γενικα απ τον υπολογιστη
να στε ολοι καλα ευχομαι.
Καλη σας νυχτα.

Λογω αυξημενων οικογενειακων υποχρεωσεων απεχω γενικα απ τον υπολογιστη

Καλη σας νυχτα.
- Νίκος
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 28 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 362 φορές
Αυτό συνέβαινε, επειδή, όπως είχαμε ενημερώσει, οι κωδικοί έπρεπε να είναι σταθεροί για να μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη μεταφορά, από δω και πέρα θα έχεις τον κωδικό που θα βάλεις εσύnikiforos έγραψε:Καλό βράδυ Αναστάσιε... κάθε φορά που προσπαθώ να μπω με τον κωδικό που παίρνω από το e-mail, θεωρεί τον κωδικό μη αναγνωρίσιμο... κ παίρνω καινούργιο...Anastasios68 έγραψε:Καλησπέρα σε όλες και όλους.

Ο Θεός, ιλάσθητί μοι τώ αμαρτωλώ και ελέησόν με.
Kαλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΠΤΙΝΑ
ΚΥΡΙΕ, βοήθησε με να αντιμετωπίσω με ψυχική γαλήνη όλα όσα θα μου φέρει ή σημερινή ήμερα. Βοήθησέ με να παραδοθώ ολοκληρωτικά στο άγιο θέλημα Σου.
Στην κάθε ώρα αυτής της ημέρας φώτιζε με και δυνάμωνε με για το κάθε τι.
Όποιες ειδήσεις κι αν λάβω στο διάστημα της σημερινής ημέρας, δίδαξε με να τις δεχθώ με ηρεμία και με την πεποίθησι ότι προέρχονται από το άγιο θέλημα Σου.
Καθοδήγησε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου σε όλα τα έργα μου και τα λόγια μου.
Σ' όλες τις απρόοπτες περιστάσεις μη με αφήσεις να ξεχάσω, ότι τα πάντα προέρχονται από Σένα.
Δίδαξε με να συμπεριφέρομαι σε κάθε μέλος της οικογενείας μου με ευθύτητα και σύνεση, ώστε να μην συγχύσω και στενοχωρήσω κανένα.
ΚΥΡΙΕ, δος μου την δύναμη να υποφέρω τον κόπο και όλα τα γεγονότα της ημέρας αυτής καθ' όλη την διάρκεια της.
Καθοδήγησε την θέλησή μου και δίδαξε με να προσεύχομαι, να πιστεύω, να υπομένω, να συγχωρώ και να αγαπώ.
ΑΜΗΝ.
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΠΤΙΝΑ
ΚΥΡΙΕ, βοήθησε με να αντιμετωπίσω με ψυχική γαλήνη όλα όσα θα μου φέρει ή σημερινή ήμερα. Βοήθησέ με να παραδοθώ ολοκληρωτικά στο άγιο θέλημα Σου.
Στην κάθε ώρα αυτής της ημέρας φώτιζε με και δυνάμωνε με για το κάθε τι.
Όποιες ειδήσεις κι αν λάβω στο διάστημα της σημερινής ημέρας, δίδαξε με να τις δεχθώ με ηρεμία και με την πεποίθησι ότι προέρχονται από το άγιο θέλημα Σου.
Καθοδήγησε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου σε όλα τα έργα μου και τα λόγια μου.
Σ' όλες τις απρόοπτες περιστάσεις μη με αφήσεις να ξεχάσω, ότι τα πάντα προέρχονται από Σένα.
Δίδαξε με να συμπεριφέρομαι σε κάθε μέλος της οικογενείας μου με ευθύτητα και σύνεση, ώστε να μην συγχύσω και στενοχωρήσω κανένα.
ΚΥΡΙΕ, δος μου την δύναμη να υποφέρω τον κόπο και όλα τα γεγονότα της ημέρας αυτής καθ' όλη την διάρκεια της.
Καθοδήγησε την θέλησή μου και δίδαξε με να προσεύχομαι, να πιστεύω, να υπομένω, να συγχωρώ και να αγαπώ.
ΑΜΗΝ.
............Ετσι ακριβώς.Ελένη έγραψε: Ε, λοιπόν καλά μου αδέλφια, όταν αντιλαμβάνεσαι την Πρόνοια Του Θεού νομίζω διαλύεσαι, γι' αυτό και νομίζω ότι δε μας αφήνει ορισμένους ο Θεός να τη διαννοηθούμε πλήρως..... Θα σπάσουμε σα κλαράκια.....
"ου κατώκει εν μέσω της οικίας μου ποιών υπερηφανίαν"