Αγαπητά μέλη και επισκέπτες, καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μας φόρουμ!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Με πολλή χαρά περιμένουμε τις νέες σας δημοσιεύσεις!
Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Συντονιστές: Νίκος, Anastasios68, johnge
- aposal
- 12
Re: Η καλημέρα του Θεού!-Καλησπέρα-Καληνύχτα
Καλημέρα και από τον αμαρτωλό Απόστολο!
Την ευλογία του Αγίου Δημητρίου του μυροβλήτη να έχουμε!
Σήμερα γιορτάζουν η πόλη που με φιλοξέρνησε μετά τα 18, καθώς και η πόλη όπου μένω τώρα!
Την ευλογία του Αγίου Δημητρίου του μυροβλήτη να έχουμε!
Σήμερα γιορτάζουν η πόλη που με φιλοξέρνησε μετά τα 18, καθώς και η πόλη όπου μένω τώρα!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
Καλημέρα Γεωργία, Τούλα, Απόστολε. Καλημέρα , Καλό Π/Σαββατοκύριακο σε όλες κ όλους τους Φίλους!!! Χρόνια Πολλά σε όσες κ όσους γιορτάζουν σήμερα!!!
Καλημέρα σε όλους σας!! Χρόνια πολλά και καλά στου εορτάζοντες και στους δικούς σας ανθρώπους!!
Kαλημέρα απο την πόλη του Αγιου Δημητρίου.
Χρονια πολλα.
Χρονια πολλα.
"ου κατώκει εν μέσω της οικίας μου ποιών υπερηφανίαν"
- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 449 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Καλό μεσημέρι σέ ὅλες καί ὅλους, χρόνια πολλά στούς ἑορτάζοντες καί τίς ἑορτάζουσες.
Τήν Τρίτη 6η Νοεμβρίου 2012 στίς 6:30 τό ἀπόγευμα, ὁ πατήρ Ἀνδρέας Κονάνος θά μιλήσει στόν ἱερό ναό τοῦ Ἁγίου Παντελεήμονα Πεῦκης. Μαζί μέ τόν πατέρα Δημήτριο (πού γιορτάζει σήμερα) θά μεταδόσουμε τήν ὀμιλία ζωντανά μέσω διαδικτύου. Ὄποιος/α θέλει νά τήν παρακολουθήσει, μπορεῖ νά τό κάνει μέσω τῆς ἠλεκτρονικῆς διεύθυνσης: http://agiospanteleimonas-pefkis.gr/#broadcasth
Τήν Τρίτη 6η Νοεμβρίου 2012 στίς 6:30 τό ἀπόγευμα, ὁ πατήρ Ἀνδρέας Κονάνος θά μιλήσει στόν ἱερό ναό τοῦ Ἁγίου Παντελεήμονα Πεῦκης. Μαζί μέ τόν πατέρα Δημήτριο (πού γιορτάζει σήμερα) θά μεταδόσουμε τήν ὀμιλία ζωντανά μέσω διαδικτύου. Ὄποιος/α θέλει νά τήν παρακολουθήσει, μπορεῖ νά τό κάνει μέσω τῆς ἠλεκτρονικῆς διεύθυνσης: http://agiospanteleimonas-pefkis.gr/#broadcasth
«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Κατά Ματθαῖον, Κεφ. 5, 22
Γεια σου βρε Στάθη, μαύρα μάτια κάναμε, φτιάξε και κανένα stardoll, εγώ το έκανα ήδη
Αναστάση, σε ευχαριστούμε για την πληροφορία, θα την παρακολουθήσω οπωσδήποτε την ομιλία!

- Anastasios68
- Διαχειριστής
- 12
- Έχει ευχαριστήσει: 449 φορές
- Έλαβε ευχαριστία: 28 φορές
- Επικοινωνία:
Νά εἶσαι καλά Γεωργία 
Πάντως, γιά ὄποιον/α δέν μπορέσει νά τήν παρακολουθήσει ζωντανά, θά εἶναι διαθέσιμη στήν ἴδια διεύθυνση καί βιντεοσκοπημένη

Πάντως, γιά ὄποιον/α δέν μπορέσει νά τήν παρακολουθήσει ζωντανά, θά εἶναι διαθέσιμη στήν ἴδια διεύθυνση καί βιντεοσκοπημένη

«ὃς δ' ἂν εἲπῃ τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, ῥακά, ἒνοχος ἒσται τῷ συνεδρίῳ»
Χρόνια πολλά ο Άγιος Δημήτριος να μας φυλάει απο τον ίδιο μας τον εαυτό και απο όσους εχθρεύονται κάθε δωρεά του Θεού στον κόσμο, την καλοσύνη, την αγάπη, την αλήθεια και όσο δίδει ο Θεός.
Απόστολε, έχω έρθει, άκουσα, έφυγα ευχαριστημένος.
Απόστολε, έχω έρθει, άκουσα, έφυγα ευχαριστημένος.

- aposal
- 12
Σε τα έλεγα!
Γεια σου ρε Στάθη από την πόλη που γιορτάζει!
(και η δική μου γιορτάζει)
Γεια σου ρε Στάθη από την πόλη που γιορτάζει!
(και η δική μου γιορτάζει)
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανώμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων (απόσπασμα από τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου).
- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
- 12
Καλό μεσημέρι και από εμένα και καλορίζικο το νέο σας forum! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!