Γλυκο νηστισιμο ψυγείου
Πολυ ωραιο!
1 βιταμ σε πλακα οχι μαργαρίνη για αλειμα
Κρεμα φυτικη γαλακτος. Υπαρχει σε ολα τα σουπερ ειναι πράσινη συσκευασία 2 μικρες συσκευασίες η μια μεγάλη
Αχνη 2μιση φλυτζανια χωρια αλλο μισο για να χτυπήσουμε τη κρεμα γάλακτος
Σχεδον ενα πακετο κακαο σκονη
Τρουφα σκουρης σοκολατας η τριμμενη κουβερτουρα
Βανιλιες 2
Κονιάκ μισο φλυτζανακι του καφε
2 πακετα ολικης τετραγωνα πτι μπερ τυπου μπισκοτα
Εχει νηστισιμα
Σ ενα μακροστενο ταπερ η ταψακι τοποθετουμε μπισκότα στην επιφανεια
Εχουμε απο πριν τη κρεμα και τη χωριζουμε σε τρια μέρη. Βαζουμε το ενα μερος κρεμας. Επειτα ξανα μπισκότα και ξανα κρεμα. Το ιδιο ακομη μια φορα και πασπαλιζουμε με τη σκουρη τρουφα η τριμμενη κουβερτούρα. Φυλασσουμε στο ψυγειο
Η κρεμα
Χτυπαμε τη κρεμα γαλακτος με την αχνη και τις βανιλιες να γινει σαντιγυ.
Σ ενα αλλο μπωλ χτυπαμε το βιταμ το οποιο εχουμε σε θερμοκρασία δωματιου πολυ καλα με την αχνη. Βαζουμε το κονιακ και κακαο και ξαναχτυπαμε. Πρεπει το μειγμα να γινει αφράτο. Οταν δεν εχει νηστεια βαζω 1 αυγο
Πολυ ελαχιστο νερο τωρα γιατι οταν βαλουμε το κακαο σφίγγει. Προσωπικά θελω σκούρα τη κρεμα και βαζω σχεδόν ολη τη συσκευασία κακαο
Πρεπει να γινει αφρατο
Γίνεται αρκετό. Χανονται τα μπισκότα
Ομως οταν το εκανα με τρια πακέτα πτι μπερ και χώρισα τη κρεμα στα 4 δεν αρεσε τοσο λογω πολυ μπισκότου
Οταν βγαζω απο το ψυγειο και κοβω μεριδα την αφηνω λίγο για να ερθει η κρεμα σε θερμοκρασία λιγοτερη να μην ειναι σφικτο δλ
Και σκετη η κρεμα άνετα καταναλώνεται. Αρκει να γινει αφράτη